RoiTa - Rovaniemen Taitoluistelijat ry
Kirjoita viesti

Lue vieraskirjaa
Viestejä yhteensä: 124. Näytetään sivut 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
NimiPakkainen
ViestiHei! ONko jääkeijuilla huomenna normaalisti harkat? :)
VastausJääkeijujen harjoitukset 6.11. ovat klo 10 Seita-salissa, sisäliikuntavarusteet mukaan. Keskiviikkona 10.11. omatoimiharjoitus (ei ohjattuja harkkoja), perjantaina 12.11. normaaliaikataulu.
Viesti jätetty05.11.2010 klo 21:49:38
 
Nimialoittaja
ViestiHei! Olisi vähän kysyttävää,kuinka nuorena lapsi voi aloittaa taitoluistelun? Lapseni on nyt 2vuotias ja jäällä on tullut käytyä 3-4 kertaa. Voiko 2vuotias lapseni siis mennä taitoluistelukouluun?
VastausHei,
Olemme pitäneet suuntaa-antavana alaikärajana 4 vuoden ikää. Sisällöllisesti kriteerit ovat olleet seuraavat: 1. Pysyykö lapsi itsenäisesti (ei avustettuna) pystyssä luistimet jalassa jäällä (hallijää on erittäin liukas) 2. osaako lapsi seurata annettuja ohjeita toimiessaan ryhmässä 3. pystyykö lapsi jäämään harjoituksiin yksin ilman vanhempiaan.
Taitoluistelukoulussa harjoitellaan heti alusta alkaen kaikkia taitoluistelun elementtejä, luistelupotkua, sirklausta, piruettejä ja hyppyjä.
Tervetuloa seuraamaan harjoituksiamme sekä muita esityksiämme.
Taitoluisteluterveisin Riikka Uskelin Puheenjohtaja
Viesti jätetty30.10.2010 klo 22:56:01
 
NimiMinna
ViestiHei! Olisi asiaa siitä näytöskilpailusta,ryhmitetäänkö eri tasoiset omiin ryhmiin vai kilpailevatko esim.jääsafiireista 99syntynyt vaikka jääkeijuissa 98 kanssa? Ja voittaako tästä jotain palkintoa?Kerrotaanko vain ykkös siljalle päässyt? Sääkö puku ja musiikki olla sellainen joka ei ole jouluisa? :)
VastausNäytösohjelmakilpailussa on tavoitteena tehdä mahdollisimman näyttävä esitys. Teknistä luitelutaitoa ei näissä kisoissa mitata, vaan nyt katsotaan lavasäteilyä. Luistelijat on jaettu ikäryhmiin, mutta ryhmien sisällä ei ole erillisiä tasoryhmiä, vain yksilö- ja parisarjat. Esityksen teema ja musiikki saa olla mikä tahansa, kunhan se on luistelijan/parin itsensä keksimä.
Kaikki kilpailuun osallistuneet palkitaan. Kunkin ikäsarjan yksilö- ja parisarjan voittajat pääsevät pääpalkintona esittämään oman kilpailunumeronsa RoiTa:n joulujuhlaan.
Viesti jätetty27.10.2010 klo 20:56:36
 
Nimihuoltaja
ViestiHei

Miten/milloin Tähdenlentolaisilla olisi mahdollisuus harjoitella näytösluisteluesitystä?
Viesti jätetty26.10.2010 klo 22:19:29
 
NimiMaria
ViestiHei,
Lapseni on aloittanut syksyllä luistelukoulussa.Ja nyt lastani on alkanut askarruttaa.että jatkuuko luistelukoulu kevään vai siirtyykö hän johonkin toiseen ryhmään? wassat
Viesti jätetty25.10.2010 klo 10:20:58
 
NimiTaikaTalvi
ViestiHei! Tuleeko joulun jälkeen elikkä uuteen kauteen lisää harjoituksia jääkeijuille? Olisin hyvin kiinnostunut jos harjoituksia tulisi enemmän! <img src='> Talvisin terveisin:luistelevan lapsen vanhemmat! <img src='>
VastausJoulun jälkeen jatkamme kevätkauden samoilla harjoitusvuoroilla kuin syksynkin. Jääkeijuille ei valitettavasti voida järjestää lisää omia jäitä, mutta ryhmän luistelijoilla on edelleen mahdollisuus ottaa neljäs harjoitusjää, joka on maanantaisin yhdessä Jääsafiirien kanssa. Lisätietoja voi kysyä Saanalta tai sihteeriltä, yhteystiedot löytyvät kotisivulta.
Viesti jätetty16.10.2010 klo 16:00:29
 
NimiKiinnostunut
ViestiSaako kuka vain tulla seuraamaaan harjoituksia?
Viesti jätetty05.10.2010 klo 14:05:14
 
NimiKatri S.
ViestiHeippa!
Trikoot ovat nyt vihdoin tulleet! Maksu tapahtuu suoraan seuran tilille, jonka tilinumero on: Osuuspankki 56400220130798 hinta on 29eur.
Tuotteen saa minulta kuittia vastaan huomisesta alkaen!
Viesti jätetty18.09.2010 klo 14:33:54
 
Nimiaikuinen
ViestiPaljonko maksaa aikuisluistelu? Kuka sitä ohjaa? Milloin se on? Mikä on perusvaatimus luistelutaidossa?
VastausHei,
Aikuisluisteluryhmä Lumipallot aloittavat toimintansa 1.9. klo 20.00 Lappi Areenan kisahallissa.
Osallistumismaksu on 150€/kausi. Ryhmää ohjaa valmentaja Saana Lindman. Luistelutaidoksi riittää että pysyy luistimilla pystyssä jäällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
sihteeri[at]rovaniementaitoluistelijat.net

Tervetuloa luistelemaan!
Viesti jätetty15.08.2010 klo 21:23:41
 
NimiNallePUhi
ViestiHei! Alkavatko harkat muilla ryhmillä elokuussa paitsi taitoluisteluryhmällä? Mihin aikaan suurinpiirtein? Ja milloin sivuille tulee harjoitus ajat? Miten ryhmästä valitaan yksi/3 luistelijaa jotka esiintyvät yksin? Loppukesäisin terveisin:äiti :) tongue
VastausLuisteluharjoitukset alkavat elokuun puolenvälin tietämillä heti muodostelmaluistelijoiden ohjelmantekoleirin jälkeen kaikilla muilla ryhmillä, paitsi luistelukoululla, joka alkaa syyskuussa. Ensi viikon aikana tulee RoiTa:n sivuille tietoa sekä harjoitusten alkamisajasta että ryhmien harjoitusaikatauluista, kun saamme jääajat varmistettua lopullisesti. Kysymykset ryhmäjaoista yms. kannattaa laittaa suoraan valmentaja Saana Lindmanille, yhteystiedot löytyvät kotisivulta.
Laura Lauri, sihteeri
Viesti jätetty01.08.2010 klo 19:31:39
 

Kirjoita viesti


 iloinen  iskee silmää  wassat  näyttää kieltä  nauraa  on surullinen  on vihainen  itkee

 

* Pakolliset tiedot.

Info: Viestiin ei linkkejä, tulkitaan roskapostiksi. Sille on oma kenttä
Info: Jos sähköpostiosoite on annettu ja kysymykseen pyydetään
vastausta. Tulee viesti siitä sähköpostiisi kun vastaus on annettu.
Info: Sähköpostiosoitetta ei näy sivulla vaan se on piilotettuna
tietokantaamme.

versio: 2.3-2