RoiTa - Rovaniemen Taitoluistelijat ry

AIKUISLUISTELU

Aikuisluisteluryhmä Lumipallot on tarkoitettu taitoluistelusta kiinnostuneille aikuisille. Aiempi lajitausta ei ole tarpeen, vaan mukaan voi tulla aloittelijakin. Riittää, että omaat iloisen ja rohkean mielen ja haluat kokeilla kaikenlaista uutta ja haastavaa! Päällesi tarvitset mukavat ja joustavat urheiluvaatteet, esim. verkkaripuvun ja käsiisi sormikkaat. Luistimissa olisi hyvä olla piikit, mutta hokkareillakin saa toki tulla. Lumipalloissa harjoitellaan oman taitotason mukaan taitoluistelun perusteita ja elementtejä. Harjoittelu painottuu yksilötaitoihin, muodostelmaluisteluakin tehdään toisinaan.

Kaudella 2014-2015 Lumipallot harjoittelevat sunnuntai-iltaisin klo 18:30-19:20 Lappi Areenalla. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Eveliina Rova. Lumipallojen kausimaksu kaudella 2014-2015 on 170 euroa/lukukausi (syys-joulukuu tai tammi-huhtikuu).

Uudet luistelijat ovat tervetulleita ryhmään syyskuussa ja tammikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu RoiTa:n nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta, Valitsemalla ryhmä ”Aikuisluistelu - lumipallot”.

Entisille kilpaluistelijoille RoiTa:lla on tarjolla Chillarit-ryhmä, josta löytyy lisätietoa Muodostelmaluistelu-välilehdeltä.